Opskrift:
Ingredienser:
Kage:
300 gram sukker
4 æg
50 gram smør
2 dl mælk
250 gram mel
2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
(eller korn fra 1 vaniljestang)
Topping:
125 gram smør
250 gram brun farin
½ dl mælk
100 gram kokosmel
Tænd oven på 180 grader varmluft.
Pisk sukker og æg luftigt. Smelt smør og tilsæt mælk i det smeltede smør. Pisk mælkesmørret i æggemassen. Sigt tørstof i dejen og rør (ikke med håndmixer).
Dejen hældes i en smurt form (ca. 24x38 cm) og bag ca. 20 min.
Mens kagen er i ovnen laves topping. Smelt smørret og tilsæt brun farin og mælk. Kog massen op.
Tag gryden af varmen og tilsæt kokosmelet. Tag den varme kage ud af ovnen og sæt ovnen op på 220 grader. Fordel den varme topping på kagen og bag kagen med topping i ovnen i ca 8-10 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar