Opskrift:
Ingredienser:
3 dl mel
2 æg
200 gram smør (blødt)
2 dl brun farin
2 dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
200 gram hasselnødder
200 gram mørk chokolade
Tænd ovnen på 200 grader og rist hasselnødderne i ca 5-10 min (må ikke blive sorte).
Tag nødderne ud og afskal dem. Kan nemt gøres ved at trille nødderne mellem hænderne.
Blend nødderne til nøddemel. Hvis man er til større stykker nødder, hakkes de bare grovere.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt med håndmixer. Tilsæt brun farin og pisk massen sammen.
Pisk æggene i ét af gangen. Sigt tørstoffet i og rør (ikke med håndmixer) dejen til en ensfarvet masse.
Hak chokoladen groft og tilsæt nødderne og chokoladen til dejen.
Form kugler med to skeer. Lav kun 5-6 cookies på en bageplade.
God fornøjelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar